Viikkotoiminta

Kerhiksen, Töölön seurakunnan nuorisotilojen toimintaidea on pitää kynnys mahdollisimman matalana ja tarjota tervehenkinen ja tunnelmallinen kohtaamispaikka nuorisolle. Tarjoamme tulijoille kolmena iltana viikossa paitsi persoonallisen ja viihtyisän tilan missä olla, myöskin ilmaista kahvia, teetä ja näkkäriä sekä hengellistä evästä. 

Kerhiksen löytäminen on mutkatonta, vaikka sisäänkäynti onkin vähän jemmassa suurelta yleisöltä. Töölöntorilla kun olet, huomaat K-kaupan ja sitä vastapäätä sijaitaan. Ovi on toimintapäivinä (ma-ke-pe) oikeina aikoina auki ja se kutsuu sinua sisään. 

Käytössäsi ovat biljardi, pingis, ilmalätkä, futisrolleri sekä lukuisia lautapelejä. Kerhis on aina tunnelmavalaistu oranssein kynttilälyhdyin sekä kuutamolampuin. Taustalla soiva musiikki on kaunista, maanläheistä ja tunnelmaa luovaa.

Maanantaisin Peli-ilta klo 18-21

Viikko alkaa rennolla Peli-illalla. Paitsi pelailua, niin paikassa tapahtuu myöskin ihan oleilua ja kohtaamisia. Kerhiksen mukavat, upottavat sohvat toimivat ihmisten juttelupaikkana tai sitten voi ottaa ihan loikoilun kannalta. Tarjoilupöytä pyörii koko illan ja nuorisotyönohjaaja on läsnä. Usein tarjolla on myös lämmin ateria Mikko-kokin toimesta.

Keskiviikkoisin Nuortenilta 18-21

Aloitamme keskiviikkoisin ehtoollishetkellä Töölön kirkossa klo 18. Sieltä tulemme Kerhikseen ja jatkamme illan teemalla. Noin tunnin ohjelmallisen tuokion jälkeen vapaata hengailua, illan päättää iltahartaus.

Perjantaisin Tori-Café klo 18-23

Tori-Café on suosituin toimintamuotomme. Se kerää tulijoita muualtakin kuin vain ydinkeskustasta. Tarjoamme turvallisen ja päihteettömän nuorisokahvilan perjantai-illan viettopaikaksi. Paikalla on aina nuorisotyöntekijä sekä järjestyksenvalvoja. Monivuotisiin perinteisiin kuuluu, että illan päättää aina Pink Floydin kappale High Hopes. 

Viikkotoiminta pyörii samaan tahtiin koulujen toiminnan kanssa. Syyskaudella 2009 aloitamme 28.8 ja viimeinen kohtaaminen ennen joulubreikkiä on 23.12. Mutta tokihan tapaamme joulukirkoissa ja Uudenvuodenaaton Special-kahvilassa.